stine-benborg

HER ER GIRAFFEN…

Hej, jeg hedder Stine.

Jeg glæder mig til at se jer og møde jeres børn

Det ligger mit hjerte nært at være med til at skabe en tryg base, hvor udvikling, færdigheder og livsglæden hos børn kan blomstre.

Hvem er jeg?

Jeg hedder Stine Benborg, er 43 år og uddannet pædagog i 2016. Jeg er gift med Carsten og sammen har vi Lærke på 3 år. Vi har begge 2 drenge mellem 10 og 17 år fra vores tidligere ægteskaber. De bor hos os hver anden uge. Jeg har også 2 voksne børn. Vi bor i hus med stor have – 2,5 km fra Nr. Bjert.


Sideløbende med – og før min studietid, havde jeg fast vikararbejde i 2 børnehaver. Jeg har siden 2016 arbejdet på et bosted i Haderslev. Det ligger mit hjerte nært at være med til at skabe en tryg base, hvor udvikling, færdigheder og livsglæden hos børn kan blomstre.


Jeg tilbyder nu privat pasningsordning, hvor det enkelte barn bliver set, hørt og anerkendt. Der vil være masser af nærvær, omsorg og tryghed. Jeg er en pædagog med fokus på bl.a. nærvær, trivsel og udvikling af kompetencer.Jeg lægger vægt på, at børnenes hverdag er genkendelig med samme dagsrytme og godt struktur – men også plads til impulsive aktiviteter. Jeg vil ligeledes have fokus på forældresamarbejdet, så der bliver optimale muligheder for trivsel og læring for det enkelte barn. Forældrene skal føle sig trygge ved at afleverer deres børn i min pasningsordning. Trygge forældre giver trygge børn.


De fysiske rammer jeg kan tilbyde er, et legerum med plads til leg, fordybelse og kreative ideer, stor køkken/stue og garderobe med plads til alle børnenes tøj mm.

Jeg lægger også vægt på udelivet og vores hus ligger ud til åbne marker og ikke langt fra Houens Odde. Vi har en stor have med god plads til leg og udfoldelse. Der er både frugttræer- og buske, bålhytte, sandkasse, legehus mm. Vi skal selvfølgelig også på tur i nærområdet i vores ladcykel.


Jeg glæder mig til at se jer og møde jeres børn.

Værdier i børnepasningen

NÆRVÆR

Jeg er en erfaren mor og vant til børn. Er rummelig og nærværende.

OMSORG

Hos mig bliver det enkelte barn set, hørt og anerkendt. Omsorg er en naturlig del af hverdagen.

TRYGHED

Forældrene skal føle sig trygge ved at afleverer deres børn i min pasningsordning. Trygge forældre giver trygge børn.

TRIVSEL

Jeg er en pædagog med fokus på bl.a. nærvær, trivsel og udvikling af kompetencer.

RO/FORDYBELSE

I vores legerum er der god akustik. Her er både plads til leg og kreative ideer – men også ro og fordybelse.

NATUR

Huset ligger ud til åbne marker og ikke langt fra Houens Odde. Vi har en stor have med frugttræer og bær, bålhytte, sandkasse og et legehus.

INDBLIK

Hverdagen hos mig

Få et indblik i – hvordan en typisk dag kunne være hos mig

Tid
Hverdagsrytmen
06.45 – 09.00

Børnene ankommer og vi hygger

08.00 – 09.00

Der tilbydes en formiddagslur til de børn, der stadig har behov

09.00 – 09.30

Formiddagsmad

9.30 – 11.15

Aktiviteter – ofte udendørs eller ture ud af huset

11.15 – 11.45

Frokost

11.45-12.15

Leg og gør putteklar

12.15

Middagslur/afslapning

14.45

Eftermiddagsmad (selvfølgelig er der også mad hvis man sover længere)

15.00 – 16.30

Leg og afhentning (fredag lukkes der kl. 15.30)